safka

safka

sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Ravintola Laguuni, Stadi/ Espoo
Läskipoika toivottaa kaikille vielä hyvät jussit, ennen kun mennään asiaan.
Nyt on Läski löytänyt loistavan paikan viettää kesää. Ehkä paras paikka tällä hetkellä, kun haluaa ottaa pienen irtioton arjesta. Paikassa voi vaan chillailla ja ottaa aurinkoa. Tai jos aktiivisempi hörhöily kiinnostaa, niin paikassa voi harrastaa paljon erilaisia vesiurheilujuttuja. Parasta paikassa kuitenkin on paikan ravintola, jossa uusi yrittäjä aloitti tänä vuonna. Rennon fiilistelyn kruunaa tietysti jäätävän hyvä burgeri.
Läski on siellä viihtynyt loistavasti, tosin ihan ilman vesi aktiviteetteja. Vesi on liian kylmää Läskin pullealle vartalolle, joten toi burgeri, on Läskin juttu.

Ai niin paikkahan on siis Espoossa oleva Laguuni vesileikkikeskus, siis ihan Länsiväylän kupeessa, Stadin ja Espoon rajalla.Ekalla kerralla tuli Läskille tappio, pääkokki oli joutunut jättämään leikin kesken ja poistumaan takavasemmalle, joten tilatun burgerin tilalle tuli uuniperuna. No nälkä oli kova ja jotta Läskin keho ei joutuisi kataboliseen tilaan, oli uuniperuna parempi, kun ei mitään. Se vedettiin sillä kertaa turpaan. Uuniperuna katkarupukastikkeella oli loistava. Eikä siinä mitään, sillä pärjättiin hyvin. Tosin eihän se mielipahaa korjannut, kun tulee syömään burgeria, niin eihän sitä mikään uuniperuna voi korvata.
Jos Läski olisi muotitietoinen ja nykytrendin mukaan aktiivinen mielensä pahoittaja, olisi tästä voitu antaa negatiivinen arvio, mutta Läski antaa täydet pisteet ravintolan porukalla, eivät myyneet ”ei oota”, vaan tehtiin sitä mitä oli mahdollisuus tehdä ja saatiin asiakas jäämään. Hienoa toimintaa.
Tämän tapauksen jälkeen on Läski käynyt useasti vetämässä burgerin Laguunissa. Ja joka kerta se on ollut todella hyvä. Sämpylä on hyvän rapea ja pihvi medium, tietysti. Pihvissä käytetty liha on ensiluokkaista, samoin muut lisukkeet ovat tuoreita ja bugeri maistuu todella hyvällä. Lisukkeina Läski on joka kerta vetänyt bataattiranut, jota nekin ovat olleet ensiluokkaisia. Hyvin suolattuja ja pinta kivan rapea. Voi pojat, että Läski tykkää.

Palvelu paikassa on loistavaa. Töitä tehdään iloisella meiningillä kiireestä huolimatta. Ja vaikka porukka keittiössä ja baarissa on joutunut laittamaan pari napsua lisää vauhtia, niin hymy ei Laguunin porukalla hyydy missään vaiheessa.

Ainoa asia josta Läski joutuu antamaan hieman kritiikkiä, on burgerin hinta. Lisukkeiden kanssa burgeri menee yli 15€, mutta kun burgeri on niin loistava, sekä kun katsoo ympärille missä miljöössä on, niin on hinta kuitenkin ihan oikeutettu. Eli jos hinta tuntuu liian korkealta, silloin kannattaa mennä mäkistä hakee 2€ tuplajuusto. Laguunin maisemia ei ole helppo voittaa, ja bonarina on kiva katsoa, kun jengi vetää wakebordia ja tekee hienoja temppuja

Laguuni on siis tämän kesän ehdoton paikka missä kannattaa kesäpäivää viettää. Läskiltä iso suositus tällä paikalle. JJ J J J

Ruoka 5/5
Palvelu 6/5
Hinta/laatusuhde 4/5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti