Hyvää vuotta2019 kaikille
hyvän safkan ystäville. Läski is back.
Viime syksy oli Läskille
raskas, joten pidin vapaata tästä runoilusta. Kuka nyt olisi jaksanut lukea
päivityksiä Läskin lohtusyömisestä ja painon noususta koko syksyn ajan. Ei
kukaan.
Nyt on kerätty pattereita
legendaarisilla Kanariansaarilla, ja Läski on jälleen valmis uusiin
kulinaristisiin seikkailuihin, joita on mukava jakaa täällä blogissa.
Tällä kertaa saarista
valikoitui läskin pattereiden keruu kohteeksi Fuerteventuran kaunis saari.
Saari on todella upea, sitä voi kyllä suositella kaikille. Tällä reissulla oli
Läskillä mukana Läskin laiha läski veli, joka oli myös yli rasittunut viime
vuoden työkiireiden takia. Meillä oli siis ohjelmassa snadisti sporttia, lepoa
ja syömistä. Ja koska olimme molemmat todella loman tarpeessa, matkatoimisto
sai hoitaa meidän matkajärjestelyt. Lähdimme siis valmismatkalla ja All
inclusive hotelliin.
Kanariansaaret nyt kuitenkin
monelle muistuu suomalaisten suosikki matkakohteena 80-90- luvulta. Matkoista, jossa
juotiin kaljaa suomibaarissa, käytiin Nykäsen tai Reetun keikalla ja oltiin
viikko kännissä. Kanariasta jäi sellainen kulunut matkakohde, joka jäi
2000-luvun alussa Thaimaan jalkoihin. Kaikki halusivat Thaikkulaan, ja Kanarian
saaret jäivät selkeästi unholaan.
Läski pitää Kanariansaaria
loistavana lomakohteena. Hyvä ilmasto läpi vuoden, lyhyt lento, hyvä
ruokakulttuuri ja edulliset hinnat. Kun unohtaa suomibaarin ja Ingelesin
neonvalo baarikadut, niin Kanarialta löytää aivan upean maailman.
Tästä vanhasta juomareissukulttuurista
saimme kentällä pienen muistutuksen, kun erään pariskunnan mies oli erittäin
harmistunut, kun Helsinki-Vantaalla ei klo 05 aikaan tarjoiltu vielä olutta.
Toivoimme että tämä pariskunta ei olisi tulossa samaan hotelliin, ei onneksi
tullut.
Itse loma meni juurin suunnitelmien
mukaan ja all inclusive pöydän antimet pääsääntöisesti ruokkivat meidän
snadisti pulleat masut.
Kuitenkin meidän teki mieli
käydä ainakin kerran vetämässä kunnon pihvit. Ja sellaiset meille tarjosi
pihviravintola La Tasca. La Tasca sijaitsee Correlejon kaupungissa.
Ravintolan sisäänheittäjällä
oli niin kova myynti puhe, että emme voineet sivuttaa paikkaa. Kun kysyimme
häneltä, onko heillä hyvät läskit, vastaus oli ” Fuerteventuran parhaat”.
Näillä spekseillä sitten lompsimme sisään.
Ravintola oli siisti, ja ihan
perus lomakeskuskusravintola, annosvalokuvien esittelyseinällä.
Palvelu ravintolassa oli
nopeaa ja ystävällistä. Läski otti listalta paikan sisäfileen ja Läskin laiha
läski veli smoogaili rillit huurussa listaa ja päätyi paikan t-luupihviin.
Kysyin tarjoilijalta annosten koosta, johon sain vastauksen; riittävä. J
Annokset saapuivat pöytään ja
voi jäätävä mitkä mätöt. Läskin annoksessa oli 2 pihvia a’200g ja snadit
lisukkeet. Liha oli ihan ok ja paistoaste oli kanssa sitä mitä pyydettiin.
Joten nälkä lähti ja mieli oli tyytyväinen ruokailu tapahtumaan.
Enemmän kerrottavaa oli
laihan läskin T-luupihvistä. SE OLI JÄTTILÄINEN. Pihvillä oli kokoa varmasti
1000g ellei enemmänkin. Isoin pihvi annos mitä Läski koskaan nähnyt livenä.
Pihvi oli mehukas ja murea, ihan saatanan hyvä siis. Ja kaikista siisteintä
tässä oli se että, mun laiha läski veli veti rillit vinossa sen koko pihvin. JJJ. Jälkiruokia emme jaksaneet syödä. Siitä huolimatta
näillä eväillä jaksoimme hyvin koko päivän.
Kun annosten hinnat olivat
erittäin kohtuulliset n. 20€ kpl ei voi valittaa mistään.
Iso suositus siis ravintola
La Tascalle
Ruoka 4/5
Palvelu 4/5
Hintalaatu/ suhde 6/5
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti