safka

safka

torstai 11. huhtikuuta 2019

Ravintola La Tasca, Fuerteventura








Hyvää vuotta2019 kaikille hyvän safkan ystäville. Läski is back.
Viime syksy oli Läskille raskas, joten pidin vapaata tästä runoilusta. Kuka nyt olisi jaksanut lukea päivityksiä Läskin lohtusyömisestä ja painon noususta koko syksyn ajan. Ei kukaan. 
Nyt on kerätty pattereita legendaarisilla Kanariansaarilla, ja Läski on jälleen valmis uusiin kulinaristisiin seikkailuihin, joita on mukava jakaa täällä blogissa.

Tällä kertaa saarista valikoitui läskin pattereiden keruu kohteeksi Fuerteventuran kaunis saari. Saari on todella upea, sitä voi kyllä suositella kaikille. Tällä reissulla oli Läskillä mukana Läskin laiha läski veli, joka oli myös yli rasittunut viime vuoden työkiireiden takia. Meillä oli siis ohjelmassa snadisti sporttia, lepoa ja syömistä. Ja koska olimme molemmat todella loman tarpeessa, matkatoimisto sai hoitaa meidän matkajärjestelyt. Lähdimme siis valmismatkalla ja All inclusive hotelliin.

Kanariansaaret nyt kuitenkin monelle muistuu suomalaisten suosikki matkakohteena 80-90- luvulta. Matkoista, jossa juotiin kaljaa suomibaarissa, käytiin Nykäsen tai Reetun keikalla ja oltiin viikko kännissä. Kanariasta jäi sellainen kulunut matkakohde, joka jäi 2000-luvun alussa Thaimaan jalkoihin. Kaikki halusivat Thaikkulaan, ja Kanarian saaret jäivät selkeästi unholaan.
Läski pitää Kanariansaaria loistavana lomakohteena. Hyvä ilmasto läpi vuoden, lyhyt lento, hyvä ruokakulttuuri ja edulliset hinnat. Kun unohtaa suomibaarin ja Ingelesin neonvalo baarikadut, niin Kanarialta löytää aivan upean maailman.
Tästä vanhasta juomareissukulttuurista saimme kentällä pienen muistutuksen, kun erään pariskunnan mies oli erittäin harmistunut, kun Helsinki-Vantaalla ei klo 05 aikaan tarjoiltu vielä olutta. Toivoimme että tämä pariskunta ei olisi tulossa samaan hotelliin, ei onneksi tullut.

Itse loma meni juurin suunnitelmien mukaan ja all inclusive pöydän antimet pääsääntöisesti ruokkivat meidän snadisti pulleat masut.
Kuitenkin meidän teki mieli käydä ainakin kerran vetämässä kunnon pihvit. Ja sellaiset meille tarjosi pihviravintola La Tasca. La Tasca sijaitsee Correlejon kaupungissa.
Ravintolan sisäänheittäjällä oli niin kova myynti puhe, että emme voineet sivuttaa paikkaa. Kun kysyimme häneltä, onko heillä hyvät läskit, vastaus oli ” Fuerteventuran parhaat”. Näillä spekseillä sitten lompsimme sisään.
Ravintola oli siisti, ja ihan perus lomakeskuskusravintola, annosvalokuvien esittelyseinällä.
Palvelu ravintolassa oli nopeaa ja ystävällistä. Läski otti listalta paikan sisäfileen ja Läskin laiha läski veli smoogaili rillit huurussa listaa ja päätyi paikan t-luupihviin. Kysyin tarjoilijalta annosten koosta, johon sain vastauksen; riittävä. J




Annokset saapuivat pöytään ja voi jäätävä mitkä mätöt. Läskin annoksessa oli 2 pihvia a’200g ja snadit lisukkeet. Liha oli ihan ok ja paistoaste oli kanssa sitä mitä pyydettiin. Joten nälkä lähti ja mieli oli tyytyväinen ruokailu tapahtumaan.
Enemmän kerrottavaa oli laihan läskin T-luupihvistä. SE OLI JÄTTILÄINEN. Pihvillä oli kokoa varmasti 1000g ellei enemmänkin. Isoin pihvi annos mitä Läski koskaan nähnyt livenä. Pihvi oli mehukas ja murea, ihan saatanan hyvä siis. Ja kaikista siisteintä tässä oli se että, mun laiha läski veli veti rillit vinossa sen koko pihvin. JJJ. Jälkiruokia emme jaksaneet syödä. Siitä huolimatta näillä eväillä jaksoimme hyvin koko päivän.



Kun annosten hinnat olivat erittäin kohtuulliset n. 20€ kpl ei voi valittaa mistään.
Iso suositus siis ravintola La Tascalle


Ruoka 4/5
Palvelu 4/5
Hintalaatu/ suhde 6/5







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti