safka

safka

torstai 3. maaliskuuta 2022

Bistro Bardot








Ravintola Bistro Bardot 

Läskinpojan paluu ruokamaailmaan koronan jälkeen ei tapahtunut rytinällä, tai tapahtui. Tosin sen voisi enemmänkin kuvailla epäonnistuneeksi kuperkeikaksi, kun upeaksi volttisarjaksi.  Sen verran heikon suorituksen ravintola Bistro Bardot tarjosi.
Paperilla Bardot näytti olevan kun sveitsiläinen linkkuveitsi, kaikkea oli ja paljon. Valitettavasti se ehkä kostautui Bardon kompastuskiveksi. Liika on aina liikaa. 

Palvelu oli ihan asiallista, mutta ei mitenkään yllä sille tasolle mitä voisi odottaa tämän hintaluokan paikassa. Tarjoilija esim. unohti kertoa, että yllätysmenu tarjoillaan vaan koko pöytäseurueelle. Ei sitten onnistu, jos yksi pöytäseurueesta haluaa sen. No tästä pieni viive,kun katsottiin listaa uudestaan.  Samoin annosten esittelyt olivat aika heikkoja, tai niitä ei ollut ollenkaan. 

Mitä sitten syötiin. Läski rakensi oman neljän annoksen menun, joka sisälsi seuraavat annokset. Alkuun otettiin makrilli-sashimia ( 12€) sekä grillattua mustekalaa ( 17€). Makrilli oli ihan ok, mutta mustekala-annos oli totaalinen pohjakosketus. Huonoin mitä koskaan syönyt. Annos oli mauton ja mustekala ei ollut hyvin grillattu, vaan jotenkin mennyt kuivaksi ja ”kumisen ” tuntuiseksi. 






Pääruoka valinta oli rock. Kunnon vinkkari (35€) ei petä koskaan. Vinkkari oli todella loistava. Yksi parhaista mitä koskaan syönyt. Lisukkeena ollut perunamuusi oli todella hyvä myös. Tästä täydet pisteet. Tosin tuolla hinnalla on vinkkarin kyllä oltavakin vähintään erinomainen. 





Jälkiruoka-annokseksi valikoitui omenapiirakka, kinuskilla ja vaniljajäätelöllä (12€). Kinuski oli kivasti ”poltettu” piirakan pintaan ja sitä oli myös hyvin piirakan päällä. 
Annos oli hyvä, ellei jopa erinomainen. 

Juomapolitiikka oli myös jäätävä. Siis kukkarolle. Aperitiivi cocktail oli parasta greippimehua mitä olen juonut, samoin ruokajuomana toiminut hanaolut     ( 0,3l max 0,4l) pääsi maailman parhaiden listalle. Ja tämä maku elämys tuli vasta kun laskua maksettiin. Greippimehu 14€ ja hanaolut 11€ 

Bistro Bardot jättää todella ristiriitaiset fiilikset. Eli osa annoksista oli aivan pohjanoteerauksia ja osa ihan parasta A-luokaa. On sääli, että heittoa on näin paljon koska ainekset paikalla ovat vaikka mihin. Vinkkari annos jo sen todistaa. Oliko paikan liian pitkä ruokalista kompastuskivi ja kokilla huono päivä. Ei sillä väliä se ei silti pitäisi näkyä asiakkaalle annoksissa. 
Hinnoittelu oli myös raakaa, tosin kaikille saman hintaista, mutta köyhälle kaikki on kallista. Jos kuitenkin hinnat ovat tota tasoa, on silloin myös pystyttävä vastaamaan huutoon, nyt Bardot ei pystynyt.  Hinta laatusuhde oli todella surkea. Kun Läskiä vielä aamulla harmittaa 11€ pieni olut ja osittain huono ruoka ei paikkaa voi suositella ainakaan heille jotka syö omilla rahoilla. Noilla hinnoilla on koko kokemuksen oltava loistavaa, palvelusta lähtien. 

Ruoka 2 / 5 
Palvelu 2/ 5 
Hinta laatusuhde 1/ 5 


1 kommentti:

  1. Hei! Kiitos mukavasta blogistasi! Olisikohan sinulla vinkkejä Kuopion ravintolamaailmasta? Olen menossa tindermätchini kanssa syömään ravintolaan ja hän vaikuttaa kaltaiseltasi kulinaristilta, joskaan ei ihan yhtä lihavalta. Yhtä vanhalta kuitenkin. Mitä paikkaa suosittelisit? :)

    VastaaPoista