safka

safka

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Suuren Burgeritestin finalistit


Nyt on LäskiPoika kahlannut nipun Stadin burgeripaikkoja läpi, ja sen verran raskas työ se on ollut, että LäskiPoika on itsekin ihan burgeri. Testissä pidettiin Treffi pubin burgeria referenssinä ja siihen verrattiin muiden paikkojen burgereita. Läskipoika kävi syömässä 10 eri paikan burgerit. Sen verran hyvää Sherlock Holmes työtä oli Läskipoika tehnyt, että yhtään ihan hutia ei testiin tullut. Kaikki 10 paikkaa olivat hyviä. Osa tietysti parempia, kun toiset. Tuosta 10 porukasta vain yksi nousi selvästi samalle tasolle kun Treffi. Joten burgeritestin finaali käydään näiden kahden paikan välillä.
Pronssille testissä nousi yllättäen Naughty Burger loistavalla suorituksella. Naughty onnistui erinomaisesti täräyttämään maukkaan käsin syötävän burgerin, jossa oli ripaus eksotiikkaa.
Erikoismaininnan testissä saa myös ravintola Kolmonen, Kämp Brasserie sekä Lucky Bastard. Heidän kaikkien burgereita voi varauksetta suositella isosti kaikille burgerien ystäville.

Ja Treffin burgerin finaalissa haastaa social foodin BURGER JOINT.
Finaalissa LäskiPoika safkaa saman päivän aikana molemmat paikat, jotta vertailu kohdat olisivat mahdollisimman autenttiset eikä muisti jälki sekoittaisi pakkaa.
Ja tässä finaalissa tietysti päivän kunto ratkaisee, eli kumpi ravintola tekee tällä kertaa onnistuneemman vedon.


STAY TUNED J


Kolmonen

Kämp Brasserie

Lucky Bastard


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti