Kuten jo viime testin yhteydessä
totesin tämän burgeri homman alkavan käymään jo duunista, tosin erittäin
mukavasta sellaisesta, on kohta aika julkaista suuren burgeritestin finaali
pari. Finaalipari on niin kova, että en usko, että niiden paikkaa kukaan
horjuttaa enää, silti oli vielä pakko käydä vetää ravintola Kolmosen burgeri,
koska Kalliossa sijaitseva fine dining paikka on kova, ja niiden burgeri oli
viime kerralla aivan käsittämättömän hyvä. Eli tämä yksi testi ja sen jälkeen
LäskiPoika on valmis suorittamaan finaalin ja julkaisemaan voittajan.
Nyt kuitenkin takaisin
Kolmosen burgeriin. Ravintola Kolmonen tarjoilee fine dining burgerin omalla
twistillä ja se kyllä toimii. Burgeri on open-mallinen eli leivän kansi
puuttuu, liha pihviin tulee Bosgårdin luomutilalta, Porvoon kupeesta. Pihvi on
loistava, kuten kaikki muutkin osa-alueet burgerissa. Burgerissa oleva
savustettu possunkylki siivu tekee siihen oman tuhdin leimansa, mutta se toimii
ja tällä Kolmonen erottuu monesta valtavirran burgerista. Englantilainen
cheddar juusto kruunaa kokonaisuuden. Kolmosen burgeri on kova, mutta ei pääse
muuttamaan finalisteja. Annos näyttää snadilta mutta tuhti silava siivu possua
tekee siitä todella läskärin burgerin. Annoksen ranskalaiset ovat myös hyvät.
Kolmonen toimiin kokonaisuutena
todella hyvin, ja suosittelen käymään syömässä myös heidän maistelumenun.
LäskinPojan burgeri tähdet
5-/5
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti