safka

safka

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Suuri burgeritesti osa 5, Social food Burger Joint, StadiLäskipoika on liekeissä, pari kuukautta sitten avattu Burger joint burgeri paikka kurvissa Kulmavuorenkadulla räjäyttää potin. Nyt löytyi todellinen haastaja Treffin burgerille.
Burger Joint on pieni muutaman asiakaspaikan sisältävä pieni kiska, mistä äijät myy loistavaa burgeria jäätävässä käryssä. Eli joudut vaihtamaan vaatteet, jos jäät syömään paikan päälle, sekä todennäköisesti joudut istumaan vieraiden ihmisten kanssa samassa pöydässä, mutta eikös social food just tarkoita tota. LäskiPoika ei ole kuitenkaan niin sosiaalinen eli jos kyseessä olisi koko ravintola-arvostelu, tulisi tosta snadisti miinusta. Nyt kuitenkin haetaan parasta burgeria ja vain ja ainoastaan burgeri ratkaisee.
Burger Jointissa tarjoillaan 4 eri burgeria mistä kaksi on pihvillä, yksi vege ja yksi sellainen mikä on niille, joilla on kaikki trendi allergiat, sekä muoti villitysestot, että ei voi syödä normaalia ruokaa. Tässä tilanteessa LäskiPoika jätti nuo kaksi viimeistä vaihtoehtoa suosiolla sivuun ja tilasi hinnan perusteella isomman burgerin listalta. Burgerissa oli 200g täysliha medium pihvi, ilmakuivattua kinkkua, juustoa sekä rehuja.
Tässä paikassa kaikki tehdään itse, ja kuulemma burgeria on kehitetty yli 2 vuotta ennen paikan avaamista ja sen kyllä maistoi. Jäätävän kovat burgerit. LäskiPoika itki onnesta, kun söi burgeria.
Ja koska oon läski, ei tuottanut tunnon tuskia tilata heti perään listan toinen liha burgeri. Ja se oli juuri niin keep it simple kun olla ja voi. Klassinen juustoburgeri. Ja täytyy sanoa, että tämä jälkimmäinen oli noista kahdesta parempi.
Lyhyesti virsi kaunis. Burger Joint räjäytti tajunnan. Kaikki komponentit olivat aivan super. Vaikka lisukkeet eivät vaikuta tämän testin lopputulokseen, olivat itse tehdyt ranskalaiset loistavat ja kaiken kruunasi itse tehty ketsuppi.
Paikan henkilökunta paisteli burgereita rennolla äijä meiningillä, joka sopi tämän tyyliseen paikkaan todella hyvin.
Ja tietty kun juustoburgerin hinta oli vielä alle 10 euroa, on paikan menestys taattu, muutenkin kun LäskinPojan suuressa burgeritestissä.
Tällä hetkellä LäskinPojan burgeritestissä Burger Joint ja Treffi ovat omalla levelillä, ja jos mitään mullistavaa ei tule niin luulen, että finaali käydään näiden kahden paikan välillä.LäskinPojan burgeri tähdet
5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti