safka

safka

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Suuri Burgeritesti osa 9, Vallia Bites, Stadi


LäskillePojalle vinkattiin uudesta burgeri paikasta Vallilassa. Paikasta missä burgerit tehdään alusta loppuun itse.  Juuri tuo slogan, että kaikki tehdään itse, onkin jokaisen premium paikan myynti valtti. Sai se LäskiPoijankin testaamaan uuden paikan.  Paikkaa oli kehuttu jonkin verran ja odotukset olivat korkealla.  
Ravintola sijaitsee Vallilassa, vähän hankalasti tavoitettavissa paikassa. Ravintola on todella karu työpaikkaruokala tyylinen askeettinen paikka. Ja vaatteet voi saman tien laittaa pyörimään koneeseen, kun on tuolla syönyt. Käry on aivan jäätävä. Mutta nyt ei arvostella sisustaa tai ilmastointia vaan burgeria. Sen Vallila Bites osaa kyllä tehdä.

 LäskiPoika otti Classic burgerin lisäpihvillä ja juustolla. Burgeri oli hyvän näköinen ja makuinen. Asiat olivat keep it simple linjalla ja se toimii. Pihvi oli snadisti medium jos oikein tarkkaan katsoo, mutta mehukas ja maukas. Leipä oli briossi tyylinen maukas sämpylä. Kokonaisuutena Vallila Bites oli oikein hyvä. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan ja burgerit maistuivat. Helposti voi mennä myös uudestaan. Erikoismaininnan voi antaa erittäin onnistuneista ranskalaisista, vaikka niistä ei tässä lisäpisteitä saanut. Finaalissa on tällä hetkellä niin kova kaksikko, että Vallila Bites ei sinne valitettavasti pääse sotkemaan sijoituksia. Muutenkin LäskistäPojasta tuntuu, että nyt finaalissa oleva kaksikko ei saa enää stadista haastajaa. LäskiPoika käy vielä vetää ravintola Kolmosen fine dining burgerin ja sitten on 10 paikkaa testattu ja päästään finaaliin.  

LäskinPojan burgeritähdet 4/5  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti