safka

safka

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Suuri Burgeritesti osa 7, Classic American Diner, Stadi


Citykäytävässä sijaitseva American Diner taitaa olla burgeri paikka, mitä löytyy ympäri Suomea, ja tuntuu että ainakin Tampereella ja Kuopiossa tuli käytyä vastaavassa paikassa. Silloin tuli vedettyä perusburgeri listalta, ja ne nyt ei olleet kummoiset mätöt, valmis sam-sämpylä ja tarvike pihvi. Eli ei jatkoon. Nyt burgeritestiä varten otettiin paikan premium burgerilistalta burgerit. Niissä itse tehty pihvi ja ”premiumi” sämpylä.


Itse otin blue cheese version ja elämäni valo, joka on joutunut LäskillePojalle assarin hommiin näille ”työkeikoille” otti smokey boy burgerin, missä oli savujuustolla täytetty pihvi. Molemmissa annoksissa juustot olivat isossa roolissa, mutta antoivat hengitystilaa silti koko annokselle. Ja kuten on todettu LäskiPoika ihannoi juustoja, joten ei niitä ainakaan voin olla liikaa.

Tuomio burgereille ei ollut huono. Ihan pelittävät annokset tarjoili American diner. Sämpylä oli kaukana sam-sampylästä, vaikka ei ollutkaan itse tehty. Pihvi oli kunnon kokoinen, hyvin suolattu ja paistettu. Pihvi ei ollut medium, vaikka niin pyydettiin, mutta mehukkuus oli säilynyt hyvin pihvissä. Annokseen kuului rankalaiset, pieni coleslaw salaatti ja palanen suolakurkkua. Lisukkeet olivat ihan perushuttua, ja toimivat hyvin tässä tapauksessa. Annoksesta lähti nälkä ja se on tietysti aina hyvä juttu.

Paikan palvelu oli iloista ja oikein hyvää. Tarjoilijat jaksoivat jutella annoksista ja kävivät pariinkiin otteeseen kysymässä, miten tuotteet maistuvat. Heiltä siis erittäin hyvä suoritus. 
Läskipoika suosittelee American Dineriä helppona paikkana missä rento fiilis ja ihan kelpo annokset. Valitettavasti tässä burgeritestissä nämä annokset eivät ole mitalisijoilla.

LäskinPojan Burgeri tähdet 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti