safka

safka

lauantai 13. toukokuuta 2017

Suuren Burgeritestin FINAALI ja VOITTAJA

Huh huh nyt on testi päästy loppuun ja kovassa finaalissa ratkottiin burgeritestin mestaruus Treffipubin ja Burger Jointin välillä. Läskipoika muistuttaa nyt todella burgeria ja nyt olisi ehkä pieni tauko burgereista paikallaan, mutta epäilen että LäskiPojan erittäin heikko selkäranka ei sitä pitkään kestä. Koska onhan ne burgerit niin helvetin hyviä.
Finaali oli todella tiukka ja kuten oli sovittu, niin päivän kunto ratkaisee taiston. Välillä se riippuu siitä, kuka keittiössä on duunissa, vaikka ravintolat pyrkivätkin tasalaatuisiin tuotoksiin.  Molemmat paikat tykittivät kovat setit pöytään ja LäskiPoika ahmi burgerit turpaan tiukalla analyyttisellä asenteella. Molemmat paikat ovat edellisellä kerroilla onnistuneet vielä paremmin, mutta onneksi näin kävi molemmille paikoille, niin siitä ei saanut etua kumpikaan paikka. Silti täytyy todeta, että näilläkin suorituksella molemmat paikat ovat edelleen omalla levelillä Stadin burgeri hommissa.  
Kummasakin paikassa vedettiin juusto burgerit. Treffin burgerissa oli lisänä aurajuusto, ja Burger Jointin extrana oli ilmakuivattua kinkkua. Ja kyllä voi sanoa, että LäskiPoika nautti. Loistavat vedot molemmilta. LäskiPojan tekisi mieli julistaa tasapeli, mutta se olisi tylsää, koska voittaminen on paljon kivempaa kun tasapeli.
Tällä kertaa voiton vei hiuksen hienolla erolla BURGER JOINT.

BURGER JOINT on LäskinPojan suuren burgeritestin voittaja. Burger Jointin burgerissa oli snadisti enemmän munaa, Amerikkaa ja rockhenkeä, jolla Treffi tällä kertaa selätettiin.


Testissä arvosteltiin nyt ainoastaan burgeri, mutta ravintolat ovat kuitenkin erilaisia. Treffi ihan oikea ravintola missä voi tulla istumaan iltaa ja syömään pitkän kaavan mukaan, Burger joint taas pikkuinen kiska jossa saattaa tarvita paineilmalaitteen ja savusukellustaidot jäätävän käryn takia, johon tullaan vaan ja ainoastaan tyydyttämään jäätävä burgerin himo. Ei mitään muuta. Burgeri lärviin, himaan ja suihkuun. Molemmissa paikoissa loistava henkilökunta, rento meininki ja kun vielä tarjoilijat ainakin näyttelivät pitävän LäskiPojan juttuja hauskoina, niin ruokailu kokemukset olivat loistavia. Valitset sitten kumman paikan tahansa, lähdet sieltä kotiin tai kotiin ja suihkuun hymyssä suin.
Nyt LäskiPoika lähtee lyllertämään lenkille, jotta burgerin muotoinen vartalo saadaan rantakuntoon

LäskinPojan burgeri tähdet
Burger Joint 5/5

Treffi 5/5
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti