safka

safka

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kesäkahvila Poiju, Herttoniemenranta, StadiLäskiPoika kuuli huhuja Stadin parhaista lihapiirakoista, jotka kuulemma tarjoilee kesäkahvila Poiju Herttoniemenrannassa. Kahvila sijaitsee ihan rannassa aallonmurtajan läheisyydessä. Kahvilaan on helppo tulla kävellen, fillarilla tai jopa autolla.
Vaikka LäskiPoika on aika monelle ruokaan liittyvälle asialle perso, niin lihapiirakka ei oikein ole koskaan ollut LäskinPojan suosikki. Mutta jos joku väittää, että tarjoilee Stadin parasta, niin onhan siitä otettava selvää.
Kahvilan sijainti on todella wow. Konttiin rakennuttu kahvila jolla, on oma pikku terassialue nurmikolla, on todella magee. Miljöö on just sellainen missä LäskiPoika viihtyy.

Sitten itse asiaan eli siihen lihikseen. Lihis oli loistava, jopa LäskiPoika joutui myöntämään, että näköjään jos lihis tehdään todella hyvin, niin onhan se hyvä. Lihiksen kuori oli todella rapea ja sisällä oli hyvä määrä jauhelihaa ja riisiä, siis tuhti lihis. Ja parasta oli tietty se, että lihistä ei ollut hukutettu rasvaan vaan se oli sopivan rapea eikä sellainen löysä rasvaläjä.
Onko Poijun lihis Stadin paras, siihen ei LäskiPoika ota kantaa, koska LäskinPojan kontaktipinta on aika suppea lihapiirakka skenessä. Eikä LäskiPoika lähde selvittämään Stadin parasta lihapiirakkaa terveydellisiin syihin vedoten. Kahvila Poijun lihis on kuitenkin paras mitä LäskiPoika on koskaan syönyt. Jos piirakan väliin vielä olisi saanut pari kunnon nakkia olisi se ollut täydellinen. Palaute on siitä jätetty. Toivottavasti Poiju kehittää tuotetta ja LäskiPoika pääsee kesän aikana nauttimaan Poijussa loistavaa lihistä kunnon nakkitäytteellä.
Nice to know tietona Poijun lihikset toimittaa niinkin mukavalla nimellä varustettu firma kun Piirakkapojat.Poiju tarjoilee myös täytettyjä leipiä, pullaa, virvokkeita ja jäätelöä. Sekä  tietysti kahvia, mikä nyt oli itsestään selvyys kun nimikin on kahvila.
Poijun korvapuustit olivat myös erittäin hyvät.Palvelu kahvilassa oli erittäin hyvä. Reipas ja iloinen likka tiskin takana takasi erittäin mieluisan kokemuksen Poijussa. Poiju vaikuttaa selvästi LäskinPojan kesä 2017 kahvilalta.

Ruoka 4/5
Palvelu 5/5
Hinta/ laatu 5/5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti