safka

safka

maanantai 28. elokuuta 2017

Ravintola Pizza Hunt, Pärnu”Onhan se kumma jos reissussa ei ehdi syömään pitsaa vaan pitää koko ajan vetää fine diningiä ja leväkakkuja (siis sushia)” – LäskiPojan velipoika LaihaLäski
Siis velipojan kanssa reissussa ja LäskiPoika dominoinut ruokavalintoja koko reissun, niin olihan se velipojan päästävä vetää pitsa. Pärnun suosituin pitsa paikka TripAdvisor mukaan oli Stefans pizza eli sinne suuntasimme askeleet. No tripadvisoirin suosio näkyi myös ihan oikeassa elämässä. Vaikka oli ti ja lounas aikakin oli jo ohi, oli sinne silti jäätävä jono. Tarjoilijan arvio pöydän saamiseen 20-60min. Eli ei ollut meidän juttu. GPS kohti pitsa paikka numero 2:ta Pitsa hunttia. Ravintola Pizza Hunt ei tarjonnut läheskään samaa miljöötä, kun edellinen, mutta sinne pääsi jonottamatta ja se kävi meille.
Tarjoilija otti meidän tilaukset nopeasti vastaan ja toi samalla meille meidän juomat, lämpimät oluet. Tilattiin kyllä kylmät, eli se laski hieman paikan odotuksia. LäskiPoika ehti jo paikan miljöön ja lämpimien oluiden perusteella manata meidän valintaa, mutta onneksi LäskiPoika oli väärässä.
Paikan pitsat tärähtävät pöytään ja Wow. Jos maku on vielä yhtä hyvä, kun ulkonäkö niin meillä tuli oikea valinta. Molemmilla oli samat täytteet eli naudanlihaa, punasipulia, herkkusieniä ja bbq kastiketta. Sekä tietysti todella paljon juustoa, sillä erotuksella, että LäskilläPojalla oli pannupitsa ja velipojalla oli perinteinen ohut pohjoinen pitsa. Molemmat versiot olivat erinomaisia. Ja kun vielä kalja numero 2 oli kylmä niin isot suositukset Pizza Hunt ravintolalle.

LäskinPojan tähdet
Ruoka 4/5
Palvelu 3/5

Hinta/laatu 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti