safka

safka

keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Pikatesti Burger Joint lounas, Stadi
LäskinPojan pika visiitti lounasaikaan Stadin parhaassa burgeri mestassa, eli Sörkan kurvissa sijaitsevassa Burger Joint ravintolassa ei ollut turha.
Burger Joint tykittää kyllä niin kovaa, että jos LäskiPoika ei olisi snadi pullukka tulisi siellä käytyä useamminkin.
Lounas burgeri vaihtuu paikassa ja ei ole siis mikään listalta olevista jo hyväksi havaituista klassikoista. Vaan jotain uutta ja loistavaa. Ja hintakin on pidetty maltillisena 11€. Ja tuohon hintaan tulee kylkeen ranskalaiset.

Tällä kertaa lounas burgeri oli tuunattu juustoburgeri, Bushwick. Burgerissa oli 200g naudanlihapihvi, tietysti medium, piparjuurisinapinsiemenmajoneesia, mummonkurkkua ja cheddarii.
Kokonaisuus oli siis loistavaa. Kurkku sopi loistavasti burgerin väliin ja ensiluokkainen mediumpihvi oli tietty huippu. Ranskalaiset olivat tietysti taas loistavan rapeat ja niiden kylkeen extrana otettu limemajo kruunasi kokonaisuuden. Ainoa pieni miinus tulee siitä, että ravintolassa limut tarjoillaan todella pienissä pulloissa, ja LäskiPoika vihaa pieniä limupulloja. Onneksi siitäkin ongelmasta selviää, kun ostaa niitä heti alkuun kaksi.LäskinPojan tähdet

Ruoka 5/5
Palvelu 4/5

Hinta / Laatu 5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti