safka

safka

lauantai 7. huhtikuuta 2018

Ravintola Red Baron, Beliini, Tegel lentokenttä

Monet saattavat jo sen tietää, että Läski rakastaa ahmimisen lisäksi matkustamista ja matkustaminen on jopa niin kivaa, että lentokentillä Läski kestää jonnottamisen. Huonoa lentokenttäruokailua Läski taas vihaa.
Läskillä on kotikenttää, eli Stadin lentoasemaan kohtaa sellainen lievä viha-rakkaussuhde. Stadin kentällä välillä saanut niistä ns. ravintoloista ihan kohtuu hyvää safkaa mutta yleensä se ylihintainen kolmioleipä on ollut pettymys. Onneksi meillä stadin kentällä sentään on maailman paras olut, ainakin hinnan perusteella. Hana lapinkulta 9,90€. Se kyllä maistuu aina hyvältä.
Näiden kokemusten jälkeen oli loistavaa huomata, että on myös mahdollista syödä erittäin hyvin lentoasemalla. Tämän kokemuksen mahdollisti ravintola Red Baron Berliinin Tegelin kentällä. Tegelin kenttä alkaa muuten vetelemään viimeisiä, ja uusi kenttä Berliiniin onkin tulossa kovaa vauhtia.  Mutta vielä niille jotka käyvät Berliinissä ja matkaavat Tegelin kentän kautta Läski antaa ison suosituksen käyttää ravintola Red Baronin palveluja.
Ravintola sijaitsee kentän toisessa kerroksessa ja ravintolan ilmapiiri on rauhallinen ja siellä on hyvä viettää aikaa hyvän safkan parissa ennen, kun lähtee omalle lennolle.
Ravintola ei ole halpa, kun taas vertaa sitä Berliinin kaupungin hintatasoon, eli osataan sielläkin hyödyntää lentokentän monopoliasema. Tosin se ei ole niin jäätävää, kun meillä Stadissa.
Red Baronissa vedettiin pihvit. Läski otti siis tietoisen riskin, tilata pihvi lentokenttä ravintolassa. Nyt riski kannatti, Red Baron tarjosi todella hyvät pihvit. Annoksesta ei voinut antaa, kun hyvää palautetta. Liha oli mureaa ja se oli paistettu oikein pyydettyyn kypsyysasteeseen, samoin lihan suolaus oli erinomainen.
Palvelu paikassa oli myös erinomaista. Red Baron tarjosi Läskille parhaan lentokenttä ruokailukokemuksen ever.
250g pihiannos taisi maksaa 39€ ja olisiko ruokajuoman virkaa toimittanut iso olut ollut reilun 5€. Näillä spekseillä oli kotimatka huomattavasti helpompi aloittaa.

LäskinPojan tähdet

Ruoka 4/5
Palvelu 4/5
Hinta/laatusuhde 4/5


P.S Berliin on muutekin nasta stadi ohessa pari fotoo siitä kylästä. Kannattaa mennä käymään. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti