safka

safka

lauantai 28. huhtikuuta 2018

Ravintola SiipiWeikot, Stadi

Kanan siivet eli chicken wings, niin kun Amerikassa on tapana sanoa, eivät ole ikinä olleet mitään Läskin suosikkeja. Nyt kuitenkin stadiin on rantaututunut parikin pelkästään näitä siipiä tarjoilevaa ravintolaa. 
Läski siis lähti mukavuusalueelta pois ja suuntasi lärviin kohti siipiravintolaa. 
Tällä kertaa testiin joutui ravintola SiipiWeikot.

Tarjoilijalta pieni avustus ja listaa mulkoilee. Siis tää olikin yksinkertaista. Valitaan siipien määrä, tulisuusaste ja lisukkeet. 
Meitä oli kaksi syömässä eli päätettiin ottaa tarjoilijan suositus eli combo menu.
Menuun tuli 30 siipeä, mozzarella jalopenoja, lisuke vihanneksia sekä läjä ranskalaisia sekä pari extra kastiketta. Tulisuusaste valittiin hotiksi. 
Palvelu oli nopeaa ja kohta pöytä notkui annoksista. Ruokaa siis tuli tosi paljon. 


Ja täytyy sanoa, että kaikki mitä pöytään kannettiin, oli kyllä hyvää. Ranskikset rapeita, jalopenot crispejä ja maukkaita sekä vihannekset, porkkanat ja sellerin varret freesjä. Tosin Läski ei syö sellerin vartta kun bloody maryn yhteydessä eli ne jäi syömättä, se on jäätävän makuista. 

No mites ne siivet? Siivet oli yllättävän maukkaita ja mehukkaita. Liha irtosi hyvin ja vaikka puuha oli aika sotkuista, oli ne suhteellisen helposti syötäviä. Mutta.... se siipien kastike.. oli joo snadisti hottis mutta etiikka pohjainen kastike. Kastike alkoi muutaman siiven jälkeen tökkiä todella pahasti ja korin alaosassa olleet siivet olivat aivan liian paljon etikkaisen kastikkeen peitossa ja jäivät sen takia syömättä. 
Jos kastike olisi ollut eri niin tämä olisi ollut erittäin rock. Ja listalta löytyy vaan yksi annos missä ei ole etiikka pohkaista kastiketta. 

Palvelu oli oikein reipasta ja hyvää siitä iso plussa. Ja muutenkin maha tuli todella täyteen ja vaikkaa meillä oli pari bisseäkin mukana, niin lasku jäi alle 50€ eli pienellä varauksella suositus siipimestalle.  Vain se etikka tökki.... harmi että se tökki todella paljon. 

Läskin pojan tähdet 

Ruoka 3/5 
Palvelu 4/5 
Hinta/laatu 3/5 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti