safka

safka

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Ravintola Pull, TallinnaTallinnassa avattu ”uusi ” alue vanhankaupungin ja sataman välimaastoon. Paikan nimi on Rottman. Paikasta tulee mieleen meidän Kaapelitehdas. Anyway paikassa on ravintoloita ja kauppoja. Nyt erään lukijan vihjeen perusteella ravintola Pull valikoitui LäskiPojan tiukkaan testiin.
LäskilläPojalla ollut sen verran hektinen kesä, että ennen jutun kirjoittamista LäskiPoika ehti käydä ko. ravintolassa kaksi kertaa ja täytyy todeta, ettei kumpikaan kerta  ollut pettymys.
Ravintola Pull edustaa liha painotteista menua tarjoilevaa mestaa eli pihvi paikka.
Listalla kyllä löytyy muutakin, päivän kalasta yli kilon tomahawk lihaklönttiin.
LäskiPoika veti 4 safkan setin ekalla kerralla ja tokalla kerralla kolme lajia. Kummallakaan kerralla ei mikään valinta ollut pettymys.


Ekalla kerralla alkupalana oli paikan ceviche, jossa oli lohta, tonnikalaa, rapuja ja mustekalaa sekä avokadoa. Aivan sairaan kova annos, ehkä paras ceviche mitä LäskiPoika on koskaan syönyt. Loistava koostumus sekä reilu määrä kalaa. Ja kalasta maistoi suorastaan sen, miten freesiä se oli.


Väli ruokana oli paikan creoli-keitto. Tuplakermalla tietysti. Keitto jatkoi samaa maku ilotulitusta ja jos naama voi hymystä revetä niin nyt LäskilläPojalla oli se lähellä. Keitto oli iso Wow. Keitossa oli mereneläviä ja possun savupotkaa, jossa maistui kunnon savupalvi. Tupla kerma kruunasi annoksen.


Pääruokana oli paikan pihvi. Pihviä oli kahta kokoa 250/350g. Vaikea arvata kumman LäskiPoika otti, no sen isomman tietenkin. Pihvin laatu oli entrecote. Ja se oli loistava. Sen verran LäskiPoika itse stiblasi ja otti pihvin raakana, vaikka kunnon rasvakerroksella varustettu pihvi olisi ehdottomasti pitänyt ottaa mediumina niin rasvaan olisi tullut rapeampi suutuntuma. Pihvi lisukkeineen oli anyway loistava.


Jälkkärinä ollut suklaamoussepallo kruunasi kokemuksen. Iso pallo suklaata, jossa kovan kuoren alla oli suussa sulavaa moussea.
Toisella kerralla LäskiPoika veti varman päälle ja otti alkuun saman loistavan ceviche annoksen. Ja se oli juuri yhtä hyvä, kun edellisellä kerralla. Pääruokana vedettiin paikan burgeri. Burgeri oli hyvä, ei masterpiece mutta hyvä, ja 11€ hintaan loistava. Annos oli keep it simple meiningillä rakennettu ja se kyllä toimii aina.


Jälkiruokana oli talon käsintehtyjä konvehteja. Ja ne oli juuri sitä, mitä pitikin, ehtaa täyttä tavaraa. Täyteläistä suklaata joka oli viedä LäskiPojan kielen mennessään.


Ravintola Pull on todella kova. Safkat huippu luokkaa, paikan miljöö oli ainakin LäskiPojan mieleen ja kun palvelu oli hyvää, rentoa ja ystävällistä ei voi muuta, kun isosti suositella paikkaa Tallinnan kävijöille.

LäskiPojan tähdet.
Ruoka 5/5
Palvelu 5/5

Hinta/laatu 5/5


Paikan paella, oli kuulemma kanssa erinomainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti