safka

safka

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Suuri Burgeritesti osa 2 Lucky Bastard, Stadi, Itis


Lucky Bastard on jo jonkin aikaa vaikuttanut Itiksessä, ja LäskiPoika kävi silloin heti avajaisten jälkeen testaamassa heidän burgeri tuotoksen, silloin ainekset loistavaan burgeriin oli jo ilmassa. Sillä kertaa kompastuskiveksi osoittautui pihvi. Pihvi oli muuten ihan jees, mutta sen koostumus oli liian löysä ja pihvi hajosi annoksessa pieniksi palasiksi. Tällöin palautetta annettiin välittömästi. Nyt katostaan miten burgeri on kehittynyt, kun vedetään toinen erä, LäskinPojan suureen burgeritestiin.

LäskiPoika otti testi päivänä saman annoksen minkä söi silloin ensimmäisellä kerrallakin. Läskinpojan valinta oli Bastardin juustohampurilainen, tupla pihvillä ja extra avokaadolla. No ahneella on tietysti paskainen loppu, ja tuollaisella viritysasteella oli burgeri taas jäätävä torni, jonka syöminen olisi mission impossible ilman taisteluvälineitä. Tämä menee testaajan ahneuden piikkiin, joten tästä ei miinuspisteitä burgerille. Lucky Bastardin burgeri oli loistava. Kaikki komponentit olivat hyviä ja maukkaita. Briossi sämpylä oli todella rapea ja pehmeä, tuore avokado ja vihannekset super freshejä. Sekä loistavat kastikkeet toivat makua, mutta eivät hukuttanet burgeria. Burgerin pihvin koostumus oli nyt todella kokenut toisen tulemisen. Pihvi oli todella kiinteä ja maukas. LäskinPojan makuun jopa ehkä liian tiivis. Makuasia tietty ja LäskinPojan elämän valo taas piti erittäin paljon pihvin koostumuksesta. Pihvi tosin olisi voinut olla medium, siitä snadi miinus. Ja sitten se juusto. Sekin varmasti jakaa mielipiteitä, mutta koska LäskiPoika on jo läski, niin koskaan ei voi olla juustoa liikaa. Ja nyt ei oltu juustoa säästelty. Tämä oli todellakin juustohampurilainen. Lucky Bastardin kokonaisuus oli erittäin hyvä, ja tällä suorituksella Lucky Bastard on varmasti kärki kahinoissa, kun palkinnot jaetaan.


Nice to know tietona Lucky Bastard tarjoilee lounaalla maukkaita salaatteja ja loistavaa keittoa. Ehdottomasti Itiksen paras lounas.


LäskinPojan Burgeri tähdet 5-/5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti