safka

safka

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

LäskinPojan Burger testi osa 1 Roslundin lihakauppa ja Ravintola Kuja


LäskinPojan burger testi alkoi ja ensimmäisenä kokelaana oli lihakauppa Roslundin burgeri. Testi pisteenä toimi Hietaniemen kauppahallissa sijaitseva toimipiste.
Muutaman kerran, kun olen siellä aikaisemmin käynyt, niin paikassa on ollut jäätävä ryysis ja burgeria on joutunut odottamaan melkein tunnin. Nyt pelattiin varman päälle ja oltiin pelipaikalla jo 5min ennen, kun grilli aukesi. Silti jo muutama tilaus oli ennen meitä. Nyt kesti burgerin tulo vartin ja sehän on ihan ok. Roslundilla tilataan tiskiltä ja siitä saa sitten sen kivan numeron ja kun oma numero huudetaan, on aika hakea itse näppärästi annokset kassalta. Tällä kertaa ei ollut näköjään niin kiire ja tarjoilija toi meidän annokset pöytään.
Tilasimme Roslundin cheese burgerin tuplapihvillä. Burgerit olivat annoksena näyttäviä ja ehkä juuri tuon tuplapihvin ansiosta, annokset ovat hieman hankalia syödä käsin, joten taisteltiin ne sitten taisteluvälineillä kitusiin. Siitä ei miinuspisteitä koska se oli ahneen oma vika, koska tilasi burgerit tuplapihvillä.
Roslundin burgeri oli loistava. Kaikki komponentit olivat ensiluokkaisia ja maukkaita. Pihvin liha oli laadukasta ja maukasta. Pihvit olivat medium, mutta ainakin omaan makuuni pihvit olisivat voineet olla hieman raaemmat. Kaikesta huolimatta Roslundin burgeri on ehdottomasti premium. Ja tällä suorituksella uskon sen olevan kärkikahinoissa mukana kun LäskinPojan burger testi tulee päätökseen.

LäskinPojan burger tähdet 5-/5

Ravintola Kuja

LäskiPoika testasi juuri blogin alku aikana ravintola Kujan ja söi siellä paikan burgerin. Tässä arvostellaan vaan burgeri. Ravintolan koko arvostelu löytyy blogista.
Kuten siinä tuli todettua, on Kujan burgeri erittäin näyttävä visuaalisesti. Mutta tämän takia erittäin hankala syödä ja lisukkeita oli ehkä jopa hieman liikaa. Kujan burgeri oli hyvä, mutta ei päässyt loistavan puolelle. Ei premium. Ja ei vakavasti otettavissa LäskinPojan burgeri testin kärkikahinoihin. Sorry L


LäskinPojan burgeri tähdet 3/5
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti