safka

safka

lauantai 4. maaliskuuta 2017

SE JUMALAINEN BURGERI

Burgeri, annos mikä on jumaltenkin ruokaa. Burgeri, annos mikä on turvallinen tilata  missä vain. Burgeri, annos mistä lähtee aina nälkä. Burgeri, annos mikä puhuttaa. Burgeri, annos mitä harva vihaa.
Tänään fiilistellään burgereilla. Kuten alussa totesin, on burgeri annos aina varma valinta ja sillä ei voi mennä pahasti pieleen. Kuitenkin burgeriannoksissa on jäätäviä eroja ja niin raaka-aineiden laadussa, kun ihan koko burgerin ulkomuodossakin. Onko jäätävän kokoinen torni burgeri, missä on kaikkea, parempi kun burgeri missä on käytetty less is more  filosofiaa. LäskiPoika on kyllä enemmän juuri tuon less is more filosofian kannattaja. Kuitenkin burgeri pitäisi pystyä syömään käsin, siten että se pysyy kasassa ja jokaisella haukulla saa kaikkia raaka-aineita samaan aikaan suuhun. Onhan se kiva, jos burgerissa on 15 eri lisuketta, mutta aika usein niistä joutuu yli puolet syömään yksin tai kaksin, ja silloin burgerin komponentit eivät tee oikeutta itse burgerille. Hyvään burgeriin LäskinPojan mielestä riittää seuraavat komponentit, hyvä ja pehmeä leipä, vähän vihanneksia, maukas juusto, pikantti kastike ja mediumiksi paistettu laadukas jauhelihapihvi. Ja burgeri ei saa uida siinä kastikkeessa, samoin kova leipä ja kuiva pihvi laskevat burgerin pisteitä.

Moni kysyy missä on Stadin paras burgeri ja LäskiPoika vastaa että ”Herttoniemen Treffi pubissa”. Tosin LäskiPoika on syönyt Treffin burgerin niin monta kertaa, että aina ei muista muiden loistavien paikkojen burgeriannoksia ja tämän takia asiasta täytyy ottaa nyt selvää. LäskiPoika selvittää nyt kevään aikana mistä löytyy Stadin paras burgeri. Treffi Pubin burgeri pidetään referenssi annoksena ja kun muut paikat on testattu, menee LäskiPoika syömään Treffin burgerin uudestaan ja nyt kun muistijälki ja muistiinpanot ovat tuoreet, katsotaan pitääkö Treffin burgeri vielä ykkössijan Stadin burgeri rintamalla. Testissä arvioidaan vaan pelkkä burgeri, ei lisukkeita tai palvelua. Stay tuned Stadin kovin burgeritesti on alkanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti