safka

safka

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Suuri burgeritesti osa 3, Ravintola Sinne, StadiPorvoossa alun perin aloittanut ravintola Sinne, löytyy myös stadista. Kun se avattiin tänne niin, kävin syömässä menun siellä ja se oli erittäin hyvä. Tuolloin huomasin, että he tarjoilevat myös premium burgeria. Se jäi silloin syömättä, mutta nyt asia on korjattu LäskinPojan burgeri testin myötä. Sinnen burgeri oli siis ehdoton osallistuja testiin. Sinne käyttää luomulihaa josta burgerin pihvit tehdään ja jos LäskiPoika ei ihan väärässä ole niin ne tulee vielä paikalliselta tuottajalta Porvoon Bosgårdin luomutilalta. Eli pihvin pitäisi ainakin olla priimaa. Samoin ymmärsin, että Sinnessä kaikki tehdään alusta loppuun itse. Premium ravintola ja premium raaka-aineet, voiko mikään mennä pieleen. Voi.

Tilattiin burgerit ilman mitään ekstroja ja burgeri oli täten ihan helposti syötävä. Mahdollisuudet olisivat olleet kärkipaikoille, mutta pari pientä juttu poistivat Sinnen LäskinPojan suuren burgeritestin kärkikahinoista. Ja ne tulee tässä. Leipä ei ollut onnistunut eli leipä oli hieman kova ja mauton. Toinen kompastuskivi oli pihvi. Kypsyys oli ihan jees, mutta oliko taikina sekoitettu huonosti vai mistä johtui, että ensimmäinen puolikas pihvistä ei juuri maistunut miltään, puuttui ihan perus jutut suola ja pippuri. Toinen puolikas pihvistä taas oli täydellinen, siinä taas oli suola pippuri ja muut mausteet kohdallaan. Jos koko pihvi olisi ollut noin hyvä, olisi sillä saanut jopa heikon sämpylän anteeksi. Nyt valitettavasti ei jatkoon. Ja jotta tämä ei ole vaan yhden henkilön suppea arvio, niin myös ystäväni kertoi pihvistä samat ominaisuudet. Ranskalaiset olivat todella hyvät, mutta niillä ei valitettavasti pystytä burgeria pelastamaan, kun kuitenkin nyt on kyseessä suuri burgeri testi.

Sinnen palvelu oli ihan asiallista, mitä lounasaikaan voi nyt odottaa ja vaatia. Eli sen suhteen ei voi antaa kehuja tai moitteita.

LäskiPoika ottaa kyllä Sinnen menun lähiaikoina kokeiluun ja katsotaan  onko se vielä yhtä hyvä kun viimeksi.


LäskinPojan burgeri tähdet 3/5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti