safka

safka

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kitty's Milkshake Bar, StadiKaikelle makealle erittäin perso LäskiPoika kuuli huhuja loistavasta amercan diner tyylisestä pirtelöbaarista, joka olisi avattu jokin aika sitten Hietaniemen kauppahalliin. Siispä eilen lounaan jälkeen LäskiPoika suuntasi lyhyen lännät ja pulleat kinttunsa kohti Hietaniemen kauppahallia. Nyt olisi pirtelö päivä.

Kitty’s milkshake bar sijaitsee Hietaniemen Kauppahallin sisällä ja on tosiaan vaan baari. Eli baari mistä tilataan pirtelöt take away meiningillä. Asiakaspaikkoja on vaan kaksi pienen pöydän ympärillä. HÖH. Ja pirtelöt tulivat isoon muovimukiin, siis ei edes kovamuovilasiin, vaan festareilta tuttuun muovimukiin. Toinen HÖH. Kyllä olisi ollut mukava, että pirtelö olisi tarjoiltu isosta lasimukista, mutta kaikkea ei vaan voi saada.
Siinä sitten olikin kaikki kitinät. Itse tuote oli aivan loistava. Pirtelömenu oli niin laaja, että LäskillePojalle tuli valinnan vaikeus ja LäskiPoika kysyi pirtelötytön suositusta. Tällä kertaa se oli kirsikkasuklaapirtelö, kaverini osasi päättää itse ja hänen valinta oli valkosuklaapirtelö. Siis wow, molemmat pirtelöt olivat parasta
a-luokkaa. Niissä maistui oikeasti ne raaka-aineet mitä niihin oli laitettu. Ei maistunut esanssit, eikä keinotekoiset makuaineet. Siis tää mesta on niin rock. Pirtelömenuun jäi monta loistavaa makua odottamaan LäskinPojan uutta vierailua. Ja uskoisin että sitä ei tarvitse odottaa kauaa. Pirtelöbaarin palvelu oli oikein ystävällistä ja hyvän tuulista. Hand made premium pirtelö maksoi 6,50€ eli hintakin oli kohdallaan laatuun. Tästä pirtelöstä tuli todella hyvälle tuulelle.

LäskinPojan tähdet

Pirtelö 5/5
Palvelu 4/5
Hinta/laatusuhde 4/5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti