safka

safka

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Suuri burgeritesti osa 4 Naughty burger, Stadi


Naughty Burger täräytti itsensä isolla huudolla Stadin burgeri markkinoille, huuto oli kova mutta burgerit huudon takana naurettavia, eli aloitus oli täysi mahalasku. Silloin ei ollut vielä LäskiPoika blogia, joten rivakka arvostelu meni vain fb kavereille. Ekalla kerralla ei Naughtystä voinut sanoa mitään positiivista asiaa, eikä siitä sen enempää. Toinen kerta oli jo hieman parempi. Ei vielä mikään wow mutta ihan jees.

Nyt suuren burgeri testin innoittamana LäskiPoika kuitenkin meni pienellä varauksella Naugtyyn vetämään kolmannen erän. Ja jos vanhanliiton sananlaskuja voisi tässä yhteydessä käyttää, sopisi tähän sanonta, kolmas kerta toden sanoo.
LäskinPojan valinta oli Nauhgtyn klassikko burgeri eli Nauhgty. Se otettiin yhdellä pihvillä ja ilman mitään ekstroja. Odotettiin hetki pöydässä, että piippari alkoi soimaan, ja kun ei ollut kiirettä toi tarjoilija meidän burgerit pöytään asti. Loistavaa.
Itse burgeri löi LäskiäPoikaa turpaan isolla lekalla, ei helvetti tää ei voi olla sama paikka missä pari muuta kertaa oli mennyt enemmän tai vähemmän penkin alle.
Burgeri oli iso wow. Kaikki komponentit rokkasivat isosti LäskinPojan takaraivoon. Pihvi ei ollut medium mutta erittäin maukas ja mehukas niin sillä ei ollut juuri väliä. Kaikki maut tulivat sopivasti sopivasti esille, mikään maku ei dominoinut liikaa ei edes vahvan makuinen sinihomejuusto. Naughtyn suoritus oli huippu. Ja burgerin pystyi helposti syömään käsin. Miksi paikka ei ollut tällainen silloin heti kun se aukesi, siihen LäskiPoika ei osaa vastata. Mutta se on historiaa ja tämä viimeinen suoritus lasketaan ja se oli super. Tällä hetkellä Naugty burger on Treffin ensimmäinen todellinen uhkaaja. Ravintoloiden konsepti on eri, mutta tässä testissä vain burgeri ratkaisee.


LäskinPojan Burger tähdet 5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti