safka

safka

maanantai 20. helmikuuta 2017

Ravintola Treffi Pub, Hertsika, Stadi
Ravintola Treffi Pub sijaitsee Herttoniemen metroaseman vieressä. Nimen ja sijainnin perusteella voisi luulla, että paikassa tarjoillaan klo 9.00 alkaen keskiketterää kovamuovituopista hintaa 2,5€. Ja näin kyllä olikin jokin aika sitten. Mutta ei enää, ravintoloitsija teki ison remontin ja samalla ravintola profiloitui todella hyväksi lähiöravintolaksi. Tällä hetkellä Treffi Pubi tarjoaa safkaa, juomaa, bändejä ja rentoa meininkiä siistille porukalle. Ne joilla pääprioriteetti oli halvan oluen litkiminen aamusta iltaan ovat hävinneet ja paikka on nyt erittäin viihtyisä.  

Safka puoli on myös kunnossa. Menu on kivan suppea ja sitä tuunataan tasaisin väliajoin. LäskiPoika käynyt syömässä monta kertaa ja aina ollut tyytyväinen. On syöty ribsejä, seafood-keittoa, pihviä ja tietysti se kuuluisin annos treffin hampurilainen. Ribsit olivat todella hyviä, liha oli maukasta, hyvin maustettua ja se lähti hyvin irti luusta. Samoin seafood keitto oli loistava. Oli simpukkaa, rapuja, kalaa ja ne kaikkia maistui tuoreelta ja erittäin hyvältä. Pihviannoskin oli ihan mukiin menevä mutta ei noiden muiden tasoinen varsinkaan hinta/laatu suhteelta. Kuitenkin kaiken yläpuolelle nousee Treffin burgeri. Se on omaa luokkaansa. Hampurilaisen kaikki komponentit ovat todella laadukkaita ja maukkaita. Hyvä leipä, fressit vihannekset, sopivasti majoa, juusto ja sitten se pihvi. Ensiluokkaisesta naudanlihasta valmistettu tuhti pihvi joka paistetaan puuhiiligrillissä. Ja tarjoillaan tietysti mediumina. Burgeri on just sitä ”less is more” meininkiä. Ranskalaiset on myös itse tehty, sopivan rapeat ja suolaiset. Bataatti ranskalaiset rokkaa myös hyvin hampurilaisen kanssa.
LäskinPojan mielestä treffin burgeri on ehdottomasti ravintolan parasta antia. Ja se kannattaa todellakin käydä syömässä. On se taidettu valita jollain mittarilla Stadin parhaaksi burgeriksi, ja eikä suotta. Kyllä Treffi pubin burgerista on tullut myös LäskillePojalle jonkin asteinen referenssi burgeri mihin tulee aina verrattua muiden paikkojen burgereita.

Palvelu ravintolassa on rennon rempseää ja perus hyvää palvelua, joten siitä ei enempää. Hinta/laatu suhde on ihan kohdillaan, vaikka burgeri annos hieman tuunattuna nouseekin yli 20€

LäskinPojan tähdet

Ruoka 4/5
Palvelu 3/5
Hinta/laatu suhde 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti