safka

safka

torstai 2. helmikuuta 2017

Ravintola Edge, Hilton Pattaya

Jabadaba duu, maailman paras bufeepaikka löytyi täältä, siis missä minä olen käynyt. Juttuhan on niin että Thaimaa tarjoaa persaukiselle mahdollisuuden nauttia 5 tähden hotelleista ja luksusravintoloista, ja minä materialistina ja kermaperseenä olen tietysti ottanut siitä kaiken irti… Siistiä.

Käytiin me kerran baarikadulla ottaa bisset, ja sinä samalla meille iloisesti tuotiin pientä snäcksiä pöytään, eikä kuulemma maksa mitään. Maistettiin tietty niitä kohteliaasti, mutta hetken siinä baarimikkoja seuratessa huomasin miten ilmaiset huikopalat syntyy, niin jäi ne snäksit syömättä. Esim. kun asiakas lähti niin ei  kun syömättä jääneet oliivit paljain käsin takaisin purkkiin ja odottamaan seuraavaa asiakasta, nam. 
Tuossa paikassa bisse maksoi sen reilun euron, mutta tuon jälkeen mielummin maistelin ainakin ruokapolitiikkaa hotellien baareissa ja ravintoloissa.

Mutta nyt takaisin aiheeseen, menimme aperatiiveille ennen ruokaa Hiltonin Horizon rooftop baariin, ja vedettiin siellä parit drinkit, happyhour hintaan tietysti 

Sen jälkeen oli päätapahtuma eli itse ruokailu. Nyt voidaan todeta, että ruoka oli niin taivaallisen hyvää ja niitä lajeja oli siis niin jäätävän paljon että kaikkia ei olisi pystynyt edes maistamaan. Sen takia pidin asiat selkeinä ja yksinkertaisina. Bufeen teemana oli seafood ja sen takia keskityin melkein pelkästään hummeriin ja jättirapuihin, joita iloiset kokit grillasivat grillissä,sitä mukaan kun minä niitä söin. Siistiä. Toki söin myös läjän tonnikala shasimii ja en tuntenut pistosta sydämessä vaikka se ei ihan kai kaikkien eettisten arvojen mukaista ollutkaan… fuck minä nyt satun pitämään tonnikalasta ja söin sitä, koska se että en olisi syönyt ei olisi yhtään tonnikalaa palastanut. Sen jälkeen vielä snadisti jälkiruokaa naamariin ja sen jälkeen läskikasa oli tasaraha. Tuktuk alle ja takasin hotellille sulattelemaan jätti pyttyä.
WOW MIKÄ MESTA.

Ja parasta oli tietty hinta, toi bufee maksoi 31€ plus juomat.

Läskin Pojan tähdet

Ruoka 5/5
Hinta/laatu  6/5
Palvelu 4/5


2 kommenttia: