safka

safka

perjantai 3. helmikuuta 2017

Ravintola Kuja, HelsinkiSain frendiltä vinkin, että ko. ravintolassa tarjoillaan hyvää burgeria. Sehän oli pakko käydä heti testaamassa.
Ravintola Kuja sijaitsee Hakaniemessä, ja mun mielestä se lukeutuu samaan hipsteri genreen kun monet muutkin kalliolaiset trendi ravintolat. Ravintolaan saavuttaessa selvisi, nopeasti että tilaaminen tapahtuu tiskiltä suoraan ja samalla voi suorittaa näppärästi maksun. Käytännössä toi on tietysti nopea ja kiva tapa, itse en vaan ole sen tavan suuri fani, tulee snadisti ABC-meininki mieleen.

Tilattiin alkuun simpukat ja sitten pääsafkaksi Kujan omat burgerit. Safkat tuotiin kuitenkin pöytään, eikä niitä sentään tarvinnut hakea itse tiskiltä.
Simpukat olivat oikein hyvät. Freshit simpukat hyvällä soosilla ei petä koskaan, eli eka erä sujunut oikein mallikkaasti.
Seuraavaksi jäätiin odottamaan burgereiden saapumista pöytään.  Jumakeka mikä torni sieltä saapui pöytään. Visuaalisesti yksi siisteimmistä burgereista ever. WOW.
Itse burgeri oli hyvä, kaikki komponentit olivat hyviä, mutta silti joku meni snadisti vikaan. Siis älkää ymmärtäkö väärin, burgeri oli erittäin hyvä, mutta ei loistava. Hetken asiaa mietittyä mä tulin siihen tulokseen et nyt ehkä kävi niin että oli kaikkea vähän liikaa, oli pekonia, juustoa, egua, vihanneksia, suolakurkkua, majoneesia ja tosi iso pihvi. Hampurilainen oli todella vaikea syödä ja tuli snadisti sellainen mättöruoka meininki. Ehkä loistava burgeri on kuitenkin less is more periaatteella rakennettu.
Burgerin lisukkeet, bataattijutskat oli myös ihan onnistuneet.
Lopputulemana voidaan todeta, että ihan jees, mutta ei kuitenkaan sekoittanut stadin burgeriherruutta.
Ravintolan ruokalistalla oli kyllä muitakin mielenkiintoisia annoksia eli täytyy kyllä ottaa tässäkin paikassa toinen erä.
Hinta oli hyvin suhteessa ruokaan eli siitä ei ollut mitään valittamista.
Palvelusta ei oikein voi sanoa mitään, kun sitä ei oikein ollut. Safkat tuotiin pöytään ja tyhjät lautaset haettiin pois. Piste.


Ruoka 3,5/5
Palvelu 2/5

Hinta/laatu 4/5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti