safka

safka

perjantai 10. helmikuuta 2017

Ravintola Rataskaevu16, Tallinna

No niin kolmas kerta toden sanoo. Vihdoin ja viimein pääsin ko. ravintolaan selvin päin. Nyt ei oltu sekakäyttäjinä liikenteessä vaan jätettiin alkoholi pois kokonaan ja keskityttiin vain ja ainoastaan itse ruokaan.
Rataskaevu16 ei pettänyt. Se oli juuri niin hyvä, kun hatarat muistikuvat, kaverien tarinat ja valokuvat olivat aikaisemmin kertoneet. Rataskaevu16 on eittämättä ansainnut ykköspaikan Tripadvisorin listalla Tallinnan ravintoloissa. Onko se ehdottomasti paras, ei ole koska Tallinnan loistavasta ravintola tarjonnasta löytyy monta muutakin loistavaa ja hyvää paikkaa. Mutta hinta/laatusuhteeltaan se on ehdoton ykkönen.
Tälläkin kertaa ruoka-annokset olivat loistavia, loistavat raaka-aineet, puhtaat maut ja visuaalisesti hyvän näköiset annoskokonaisuudet tekivät ruokakokemuksesta loistavan.
Itse söin alkupalaksi loistavan lohi annoksen. Lohi oli erittäin tuoretta ja hyvin maustettua, mäti kyytipoikana oli erittäin hyvä veto. Pääruokana oli talon sisäfilepihvin. Pihvi oli mureaa ja pehmeää, juuri sellaista kun sisäfileen kuuluukin olla. Kypsyysaste oli sitä mitä pyydettiin niin ei voi valittaa. Loistava annos. Jälkiruokana oli lämmin suklaa kakku. Rataskaevun16:sta lämmin suklaakakku on taivaallinen. Kuohkea päältä ja sisällä täyteläistä lämmintä sulaa suklaata.
 Mahtava palvelu kruunasi kokonaisuuden. Näillä spekseillä ei voi,kun suositella ko. ravintolaa. Muistakaa varata pöytä, muuten voi olla vaikeaa päästä syömään.

Ruoka 5/5
Palvelu 5/ 5
Hinta/laatu 5/5P.S jos juot ota pöytä alakerrasta. Yläkerran rappuset ovat haastavat jopa selvin päin. Nim. Kerran apua rappusissa tarvinnut J
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti